Sztárok

Tornyi Ildikó titkolta az esküvőjén, hogy várandós

Bármelyik forgatókönyvíró megirigyelné Tornyi Ildikó romantikus történetét. Szűcs Gézával húsz éve szeretik egymást, és bár többször szakítottak, a színésznő elégedett az életével.

A Drága örökösök Pannájaként láthatjuk esténként az RTL Klubon a színésznőt, mint egy csalódott, gyerekét egyedül nevelő asszonyt, de Tornyi Ildikó csak annyiban hasonlít a karakterére, hogy ugyanolyan makacs és akaratos. 

„Szeretem a szerepet, csodálkoztam is, hogy én, a falusi lány egy ízig-vérig pesti nőt alakítok…” – kezdte a Story magazinnak a színésznő, aki imádta a vidéki életet. Az idillnek akkor szakadt vége, amikor a szülei elváltak. Igaz, hogy Ildikó akkor már 25 éves volt, de szerinte ez egy gyereknek mindegy. Persze, a szakításról ő is tudott akkor már egy s mást, mivel az egykori általános iskolai néptáncos partnerével, Szűcs Gézával akkor már egy se vele–se nélküle kapcsolatban élt. Az elmúlt húsz évet tulajdonképpen a férfival töltötte a színésznő, és kilenc éve jegyezték el egymást. 

„Az eljegyzést eleve így időzítettük, az esküvőt nem, csakhogy a zenekarnak kizárólag a születésem napja volt alkalmas. Azon az estén sokat táncoltunk Gézuval, csodálatos esküvőnk volt, hiszen pár nappal előtte tudtuk meg, hogy állapotos vagyok, de a lagzin még nem árultuk el senkinek.”

Tornyi Ildikó és Szűcs Géza (fotó: Facebook)

A családi életükről, veszekedésekről és az összetartásról mesélt a Drága örökösök színésznője a Story magazinnak: 

A Drága örökösök Pannája, Tornyi Ildikó először a Storynak mesélt a magánéletéről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top