nlc.hu
Sztárok
Tornyi Ildikó titkolta az esküvőjén, hogy várandós

Tornyi Ildikó titkolta az esküvőjén, hogy várandós

Bármelyik forgatókönyvíró megirigyelné Tornyi Ildikó romantikus történetét. Szűcs Gézával húsz éve szeretik egymást, és bár többször szakítottak, a színésznő elégedett az életével.

A Drága örökösök Pannájaként láthatjuk esténként az RTL Klubon a színésznőt, mint egy csalódott, gyerekét egyedül nevelő asszonyt, de Tornyi Ildikó csak annyiban hasonlít a karakterére, hogy ugyanolyan makacs és akaratos. 

„Szeretem a szerepet, csodálkoztam is, hogy én, a falusi lány egy ízig-vérig pesti nőt alakítok…” – kezdte a Story magazinnak a színésznő, aki imádta a vidéki életet. Az idillnek akkor szakadt vége, amikor a szülei elváltak. Igaz, hogy Ildikó akkor már 25 éves volt, de szerinte ez egy gyereknek mindegy. Persze, a szakításról ő is tudott akkor már egy s mást, mivel az egykori általános iskolai néptáncos partnerével, Szűcs Gézával akkor már egy se vele–se nélküle kapcsolatban élt. Az elmúlt húsz évet tulajdonképpen a férfival töltötte a színésznő, és kilenc éve jegyezték el egymást. 

„Az eljegyzést eleve így időzítettük, az esküvőt nem, csakhogy a zenekarnak kizárólag a születésem napja volt alkalmas. Azon az estén sokat táncoltunk Gézuval, csodálatos esküvőnk volt, hiszen pár nappal előtte tudtuk meg, hogy állapotos vagyok, de a lagzin még nem árultuk el senkinek.”

Tornyi Ildikó és Szűcs Géza (fotó: Facebook)

A családi életükről, veszekedésekről és az összetartásról mesélt a Drága örökösök színésznője a Story magazinnak: 

A Drága örökösök Pannája, Tornyi Ildikó először a Storynak mesélt a magánéletéről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top