Sztárok
Szponzorált tartalom

Fedezd fel önmagad te is Jennifer Aniston legújabb filmjével! (x)

Önmagunk megismerése és elfogadása talán az egyik legnagyobb feladatunk az életben, pláne, ha alkatunk nem kimondottan a kor szépségideáljával megegyező. Humorral, nagy nevetésekkel, komoly üzenettel átszőtt megható filmélmény várja a nézőket április 4-től a mozikban Jennifer Aniston főszereplésével!


 

A történet főhőse, Willowdean Dickson (Danielle Macdonald) egy túlsúlyos csajszi, aki nemrég elvesztette szeretett nagynénjét. Ő tanította meg az élet és Dolly Parton zenéjének szeretetére, valamint miatta lett a legjobb barátnője Ellen (Odeya Rush). Csakhogy miután nagynénje, Lucy meghalt, nem igazán tud mit kezdeni magával.  Anyja egykori szépségkirálynő (Jennifer Aniston), aki folyamatosan kritizálja plusz méretű tizenéves lányát, Willowdeant, akit Dumplinnak, azaz Dundinak becéz. Lánya azonban nem sokat ad anyja felszínes szavára, munkát vállal a helyi gyorsétteremnél, ahol szerelemes lesz egyik kollégájába Bóba (Luke Benward), aki történetesen egy szexi egyetemista sportoló. Dumplin nem lepődik meg, hogy vonzódik a fiúhoz, de azon már igen, hogy a dolog kölcsönös. Ahelyett, hogy ettől még magabiztosabbá válna, kételkedni kezd önmagában, szépségében. Végül úgy dönt, tiltakozásul anyja látszólag felszínes és csak a külcsínre adó világa ellen, úgy szerzi vissza önbizalmát, hogy megteszi a legrémisztőbb, ám egyben nagyon bátor és vicces dolgot: jelentkezik az anyja által szervezett városi szépségversenyre. A célja az, hogy az indulásával demonstráljon az esemény ellen, illetve az ellen, amit képvisel. Annyira jól sikerül a tiltakozás, hogy barátnőjén, Ellenen kívül még két csajszi csatlakozik hozzá: Hanna (Bex Taylor-Klaus), a különc lány és Millie (Maddie Baillio), aki Dundinál is dundibb. És hogy mi sül ki ebből? – A mozikban kiderül április 4-től.

Összefoglalva, érdemes a Dumplin– Így kerek az életre jegyet venned a barátnőiddel, mert tökéletes csajos program, nagy nevetésekkel, megható jelenetekkel. Imádni fogjátok! 

A film legnagyobb üzenete, hogy találd meg önmagad, és legyen célod vele – Dolly Parton

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top