Sztárok

Borbás Gabi: „Örülök, ha van még szép öt évem”

Borbás Gabit sokan ismerik gyönyörű hangja miatt. A 70 éves színésznő makkegészséges, de tart a nyavalyáktól.

Borbás Gabit valószínűleg nagyon sokan ismerik, hiszen a színházi szerepei mellett a szinkronhangja is ismerősen csenghet. Régóta van a pályán, elmúlt már 70 éves, de egészségügyileg minden a legnagyobb rendben van nála. Ennek ellenére tart azoktól a nyavalyáktól, amelyek ennyi idősen érik utol az embert. 

Fotó: Smagpictures.com / Szabolcs Birton

„A világból ki tudnak kerget­ni, amikor leművésznőznek. Én csak Gabika vagyok. Mindenki közvetlen, jó fej nőnek, legfeljebb tehetséges színésznőnek ismer, de ennyi. Nem szeretem ezeket a magasztos jelzőket. Mi több, azt sem, ha megismernek” – mesélte a Borsnak Borbás Gabi.

„Eddig az sem tűnt fel, hogy elmúltam negyven, a hetven azonban nagyon fejbe vágott. Nem értem, mikor repült el ennyire az idő. Megdöbbenve konstatáltam, hogy sokkal kevesebb van hátra, mint előre. Lényegében örülök, ha van még szép öt évem, de őszintén szólva nagyon félek a betegségtől. Ugyan nincs okom panaszra, de lássuk be: az én koromban már minden nyavalyára fel kell készülni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top