Sztárok

4 hónappal a szülés után top formában van Tápai Szabina

Tápai Szabina négy hónappal ezelőtt adott életet kislányának, most pedig már úgy néz ki, mint a szülés előtt.

4 hónapja született meg Tápai Szabina és Kucsera Gábor második közös gyermeke. Akinek van gyermeke, az tudja, hogy a logisztikát eléggé megnehezíti a pici érkezése, így magunkra kicsit kevesebb idő jut. Ez persze nem baj, erről szól az anyaság, viszont sokan szeretnének úgy kinézni, mint a terhesség előtt. Többet között Tápai Szabina, aki otthon edz, és egyre szuperebb formában van.

„Kisbabás anyukaként nem egyszerű edzőterembe »cuccolni«, ezért az otthoni edzés nagyon nagy könnyebbség. A reggeli ébredés és Milla megetetése után csak felpattanok a gépre, és a fittanyukák videóiból végigcsinálok egy 30 perces programot. Együtt edzünk Millával, ő a játszószőnyegen jókat kacag, ahogy ott ugrálok mellette. Négy hónap után fokozatosan tértem vissza a mozgáshoz, amiben a Power Plate sokat segített. Az edzések nem megerőltetőek, az erőnlétre és a regenerációra fordít hangsúlyt, és nem probléma mellette a szoptatás sem” – mesélte Tápai Szabina.

„Millát mindenhová magammal viszem, így itt is mellettem volt, és az edzés közben is nagyon jól érezte magát. Fontosnak tartom, hogy mindamellett, hogy anyuka vagyok, megmaradjak nőnek is. Igaz, hogy nagyban hozzájárul nálam a genetika, de nem szabad beletörődnünk, és megállnunk ott, hogy nekünk úgysem fog menni. Törődni kell magunkkal, a testünkkel, mert a testnek szüksége van a mozgásra. Vallom azt az elvet, hogy boldog anya, boldog baba. Az akaraterő és a kitartás nagyon fontos” – zárta szavait a kézilabdázó. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top