Sztárok

Újra együtt Marsi Anikó és Palik László

Palik László 100 nap után végre hazaért Dominikáról, a házaspár ennyi időt még soha nem töltött távol egymástól.

Mivel Marsi Anikó a Tények és a törött lába miatt nem tudott férjéért kimenni a repülőtérre, a Dominikáról hazatérő Palik László rohant a TV2-be leszállás után, hogy 100 nap után átölelhesse feleségét – írja a Bors. Mint a bulvárlap megjegyzi, az első csók után időt kért a házaspár, először kettesben szerettek volna maradni.

 „Száz nap után a forgatás befejeződött, amit családként vállaltunk, azt teljesítettük. Ez nagyon jó érzés mindannyiunknak. (…) Kijelenthetjük, hogy ma családként erősebbnek érezzük magunkat, mint valaha! Már nagyon vártam, hogy megjöjjön, mert hiányzott. Hiányzott minden, ami 15 éve összeköt minket” – vallotta be a begipszelt lábú Marsi Anikó.

Mint Palik László elmondta, alig várja, hogy megint hétköznapi férj és apa legyen. „Most egy pár napig nincs múltunk, nincs jövőnk, csak jelenünk van, amely jelent már mindannyian nagyon vágytuk” – jelentette ki az Exatlon Hungary műsorvezetője.

Kiemelt kép: Palik László hivatalos Instagram-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top