Sztárok

Dallos Bogi 3 év után újra szingli

Dallos Bogi ezerrel pörög, és esze ágában sincs leállni – az énekesnő intenzív időszakon van túl.

Lassan nem túlzás állítani, hogy Dallos Bogi mindenhol ott van – műsort vezet, a saját vlogját viszi, emellett a zenei karrierjét sem hanyagolja el, és sorban állnak érte a nagy márkák. Az énekesnő nagyon zsúfolt időszakon van túl, de szereti a pezsgést, és még egy fokozattal feljebb kapcsol.

„Nagyon intenzíven indult az évem, de azt mondhatom, nagyon szerencsés csillagállás van most, hiszen olyan dolgok valósulnak meg sorra, amelyekről mindig is álmodtam. Új dalokon dolgozom, szeretnék kicsit nagyobb hangsúlyt fektetni a zenei karrieremre is. Emellett vezettük Freddie-vel A Dalt, elindult a 7-kor nálam! vlogom legújabb évada is, de nagyon nagy lehetőségek állnak még előttem” – mesélte Dallos Bogi az NLCafe.hu-nak.  

Fotó: Bencze Vivi (NLC)

Több jól menő márka is keresi, hiszen sokan szeretnék, ha ő reklámozná őket. „Jólesik, hogy több márka is megkeres, hogy reklámozzam őket, melyik nőnek ne esne jól?! Én viszont mindig arra törekszem, hogy hosszútávú legyen az együttműködés, hiszen szerintem így hiteles a dolog”lelkendezett Bogi, aki azt is elárulta, hogy nemrég szakítottak a barátjával.

„Szingli vagyok egy ideje. Három évig voltunk együtt a párommal, és nem a sok munka miatt történt a szakítás. Mindig nagyon intenzív életet éltünk, ő is ebben a szakmában dolgozik. A mai napig nagy szeretettel gondolunk egymásra, ez egy közös megegyezés alapján történő elválás volt. Most jobb így mindkettőnknek, ezért a karrieremre koncentrálok, és arra, hogy mindent megvalósítsak, amit szeretnék.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top