Sztárok

Saját tornaruhát tervezett Aleska

Ruhatervezői babérokra tör Aleska Diamond, akinek elege lett abból, hogy nem tud normálisan felöltözni a tornához.

Aleskának elege lett a ronda ruhákból, ezért ceruzát ragadott, és megalkotta a tökéletes tornaruhát. A tévésztár először csak magának szeretett volna a boltinál szebb és kényelmesebb edzőruhát, de akkora volt az érdeklődés, hogy rövid előkészületek után megalkotta saját brandjét.

Mindig is szemezgettem a ruhakészítéssel. Leginkább az motivált, hogy légtorna közben a legtöbb ruha kényelmetlen volt, vagy csak egyszerűen ronda. Elkezdtem figyelni, hogy mi a jó, mi a kényelmes, és esetleg még jól is néz ki” – fogalmazott a vb-ezüstérmes Aleska.

„Az első nagy lépés az volt, hogy megkerestem egy varrodát. Kialakítottunk egy edzőruha-prototípust, ami picit eltért a megszokottól. Mindenben részt vettem, az anyagválogatásban, tervezésben, és közben folyamatosan teszteltem, olykor extrém mozgás közben is. A vendégeimnek tetszettek a ruhák” – árulta el a Blikknek Aleska, aki a Budapesti Divathéten mutatja be a teljes kollekciót. Az egyedi tervezésű ruhák persze valószínűleg nem fogják megmenteni Aleskát a hatalmas esésektől, amiket légtornászként kénytelen elviselni az ember.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top