Sztárok

Puskás Peti olyan szörnyűségeket látott, hogy elsírta magát

Puskás Peti nem tudta elfojtani az érzéseit – a szaporítótelepet látva elsírta magát.

Puskás Peti hosszú ideje védi a természetet és az állatokat, elkötelezett ezekben a témákban. Három éve vegán, ezzel is tesz a környezetért. Az énekes gyakran csatlakozik állatvédőkhöz és különböző ilyesfajta kezdeményezésekhez, most például egy szaporítótelepet számoltak fel, ahol szörnyű körülmények között tartották az állatokat. 

Puskás Peti egy videót is posztolt a tevékenységről, de nem bírta elfojtani az érzelmeit, és beszéd közben elsírta magát. Látva a borzalmas helyzetet, ezen egyáltalán nem csodálkozunk, sőt, azt kívánjuk, bárcsak minél több híres ember csatlakozna hasonló kezdeményezésekhez, hogy felhívják a figyelmet a felelőtlen állattartásra vagy éppen a szaporítás ellenzésére. 

„Ha spórolni akarsz a kutyádon, nem akarsz kifizetni pénzt, vagy nem akarsz menhelyről elhozni, mert neked fajtiszta kutya kell, de nem vagy hajlandó kifizetni a valódi összegét, akkor bizony ezt támogatod, ezt a bűnszervezetet, ezt az állatkínzást, mert ezt nem lehet másnak nevezni” – mondta zaklatottan a videóban a The Biebers énekese.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top