Sztárok

Mérai Kata csak az öncélú vetkőzést utálja

Színésznőként elkerülhetetlenek bizonyos helyzetek, Mérai Kata azonban szereti a határait feszegetni. Azért van, ami már nála is kiveri a biztosítékot.

Az RTL Klub Regglijébe főzni érkezett Mérai Kata, és így belefolyt egy-két beszélgetésbe is. A lenti videóban megnézheted, hogyan jutottak el odáig, ahol a színésznőt is bevonták a beszélgetésbe a műsorvezetők, mert szerették volna megtudni, mi a tabu az ő életében.

„Nem tudom, még sosem találkoztam vele. Eddig még kalandvágyból mindent kipróbáltam (…) szerintem nincsenek tabuk” – kezdett bele Mérai Kata, és addig kérdezgették, hogy annyi azért kibukott belőle: az öncélú vetkőzést utálja. 

„Azt gondolom, hogy vannak olyan darabok, amelyekben ez elkerülhetetlen, és amihez abszolút hozzátartozik, de amikor csak azért vetkőznek a színpadon, mert ez hú, de nagyon művészi és polgárpukkasztó, az engem kifejezetten zavar.”

Mérai Kata az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt a tabukról

Innen gyorsan terelődött a beszélgetés odáig, hogy a gyerekeknek mit engednek meg a vendégek, mi számít tabunak. Mérai viszont nem innen közelíti ezt a kérdést otthon.

„Azt mondanám, hogy ha a gyerek kérdez, akkor arra válaszolni kell, bármi is legye az, és a frankót. Nincs kummantás, nincs kikerülés, akkor abba bele kell állni, és ahhoz kell felnőni.”

Itt visszanézheted, hogyan alakult az Animal Canibals és Mérai Kata reggeli beszélgetése: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top