Sztárok

Vasvári Vivien: „Nem akarom elkényeztetni a gyerekeket”

Vasvári Vivien élete a gyerekei körül forog, viszont van olyan a lánya nevelésében, amit visszacsinálna.

Vasvári Vivien felelősségteljes anyuka, imádja a gyerekeit, ez a közösségi oldalán is feltűnik. A modellel a Játéksziget megnyitóján beszélgettünk: elárulta, mennyire halmozza el Arianát és Edwardot játékokkal, illetve azt is, hogy engedi-e az elektronikus játékok használatát. 

„Minden játékot imádok, és amikor beszabadulok egy üzletbe, mindig megvenném az összeset. Nyilván tudom, hogy nem szabad, hiszen nem akarom elkényeztetni a gyerekeket a sok játékkal. Egy kis aprósággal mindig meglepem őket – van otthon egy szekrényem sok játékkal, amelyeket akkor osztok ki otthon, ha jól viselkednek a gyerekeim, szerintem ez így nagyon jó ösztönzés” – mondta Vasvári Vivi, aki a gyerekek telefon és tablet használatára is kitért. 

Megnézem
Összes kép (2)

„Ariana ötéves lesz, és van iPad-je: videókat néz rajta, de egyelőre nem játszik, az annyira nem érdekli. Szívem szerint letiltanám az egészet, de ilyen világban élünk, én meg kicsit elrontottam, amikor odaadtam neki. Szerencsére sok időt van kint is, általában ott játszik, de napi 1 órára megengedem a kütyüzést is, miután bejött a játszótérről, vagy a kertből.”

Vasvári Viviennek forgalmas napja volt, hiszen nemcsak a játékbolt megnyitón, hanem később a Playboy Man of the Year gálán is részt vett, ahol nagyon jól nézett ki – szokás szerint. A ruháját külön imádjuk. 

Nézd meg itt: 

Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top