Sztárok

Vasvári Vivi rengeteg szexajánlatot kap

Vasvári Vivien nem ódzkodik a meztelen fotóktól, magáról is csináltatott már elég sokat. Ilyenkor persze megtalálják a férfiak, és különböző ajánlatokat tesznek neki.

Vasvári Vivi többször osztott meg magáról meztelen fotót, persze csak az ízlésesség határain belül. Azt mondja, egy ilyen ajánlatra most sem mondana nemet, de nem szeretne ennél tovább menni. Egy-egy ilyen kép posztolása után persze megtalálják a férfiak: sokan tesznek neki szexuális jellegű ajánlatokat, amelyeket ő természetesen mindig is visszautasított. 

„Jöttek már ilyen típusú megkeresések, sőt a mai napig is akadnak, de ezek szóra sem érdemesek. Boldog párkapcsolatban élek, és egy kétgyerekes édesanya értékrendjébe nem férnek bele, ennek fényében dühítőek is. Sokan egyszerűen csak a közösségi oldalamra írnak, igyekszem tudomást sem venni róluk” – mesélte a Borsnak Vasvári Vivi, aki a közeljövőben több műsorban is szerepel majd, továbbá azt is elárulta, hogy szeretnék, ha nemsokára bővülne a család. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top