Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Óriási harc dúl a Klapka-családban

Még mindig zajlik a vagyonelosztási harc Klapka György gyerekei között.

Két évvel Klapka György halála után még mindig van olyan része a vagyonának, amelyet nem osztottak szét az örökösei. Mint a Blikk megtudta, az üzletember családja két, kisebb értékű ingatlan mellett egy 100 millió forint értékűt árul a X. kerületben, és még a zálogház után maradt hátra 50 millió, amelyből fejenként hozzávetőleg 10 milliót kapnak a gyerekei, így a költségek után 125 millión osztozhatnak.

A testvérek most arra várnak, egyre türelmetlenebbül, hogy a hagyaték egy része elkeljen, majd lezáruljon a végelszámolás. Az ügyvéd szerint április végén, május elején várható a végelszámolás befejezése és a meglévő vagyon felosztása.

Klapka György üzletember 2013-ban, MTI Fotó: Földi Imre

Klapka György egyébként tetemes örökséget hagyott a családjára. Volt egy hatalmas háza a Normafánál, ezenkívül több ingatlan, köztük a Vámház körúti zálogház és egy dióültetvény is a családjára maradt. Sőt több százmilliónyi pénzen és ingóságon is osztoznak a családtagok.

Te bedőlsz az álhíreknek?

Hiába az elővigyázatosság, napjainkban nem nehéz belefutni egy-egy álhírbe, összeesküvés-elméletbe, ügyesen vagy kevésbé ügyesen manipulált fotóba, trükkösen szerkesztett videóba. Teszteld a tudásodat, lássuk, mennyire látsz át a szitán!

TESZT KITÖLTÉSE

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top