Sztárok

Weisz Fanni megríkatta a férjét

A siket szépségkirálynő megható szerelmes üzenetet küldött párjának. Még ma is rácsodálkozik, hogy férje elfogadta.

Weisz Fanni legutóbbi szerelmes posztja minden eddiginél meghatóbb, több tízezer ember szívét melengette meg, leginkább persze a férjéét. A családalapításra készülő siket szépségkirálynő az egyéves házassági évfordulójukhoz közeledve, tavalyi esküvői képeik kíséretében köszönte meg férjének, hogy elfogadta őt a hallási fogyatékosságával együtt, és a mai napig szereti – írja a Bors.

Még mindig alig hiszem el, hogy elfogadtad a siketségemet, és a feleséged vagyok, te pedig a férjem! Amikor néztük egymást, tudtuk, hogy összeillünk, jó, hogy összeházasodtunk” – olvasható többek között Weisz Fanni szerelmes üzenetében.

Hajmásy Pétert sosem érdekelte felesége siketsége, szerinte ugyanis Fanni teljes értékű ember, akibe visszafordíthatatlanul beleszeretett. „Épp edzettem, amikor Fanni kitette ezt a posztot, és bevallom férfiasan, nagyon meghatódtam, amikor megláttam. Annyira cukit írt, hogy elérzékenyültem” – vallotta be az egykori kosaras, akit a kapcsolatuk elején sem érdekelte a modell siketsége. „Nem érzem őt különbözőnek. Egyáltalán nem éreztetem vele, hogy nem hall, mert amúgy sem számít. (…) Fanni teljes értékű ember” – hangsúlyozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top