Sztárok

Curtist az elvonó óta többször is kínálták drogokkal

Nem volt könnyű dolga Curtisnek a drogpokla után, hiszen a rehabról való kijövetelét követően több alkalommal is kínáltak már neki mindenféle szert.

Curtis januárban ismerte be, hogy valóban drogokkal élt, ezután pedig egy hathetes elvonókúra következett, amelyet sikeresen teljesített. Azóta kijött egy dokumentumfilm, amelyben a részleteket is megosztotta a nézőkkel. Többször is elmondta, hogy amikor kitisztult, megindult a dalgépezet, rengeteg szöveget írt a rehabon, amelyekből nemrég egy lemezt is megjelentetett hatalmas sikerrel. Most arról mesél, hogy nem volt könnyű ellenállnia, hiszen amióta kijött az elvonóról, sokszor kínálták tudatmódosító szerekkel. 

Pachmann Péter kérdezte Curtist, ha megkínálnák, elfogadná vagy visszautasítaná-e a drogot. 

Már többször is kínáltak. A munkámból kifolyólag találkozom olyan emberekkel, akiknél van tudatmódosító szer, és hála a Jóistennek és a tréningeknek, ezeket nagyon jól tudom már kezelni. (…) Van tartásom, egy sziklaszilárd biztonság, hogy amire eddig azt mondtam, hogy kérek, most azt mondom, nem, köszönöm

– mesélte a Mokkában a rapper. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top