nlc.hu
Sztárok
Így csábította el Palik László Marsi Anikót

Így csábította el Palik László Marsi Anikót

Palik László már megismerkedésük napján azt mondta Marsi Anikónak, hogy egy nap feleségül veszi.

Palik László a Joshi, a legjobb barát című műsorban elárulta, ho­gyan találkozott először Marsi Anikóval több mint másfél évtizede – írja a Bors.

Marsi Anikó az Ország KRESZ-tesztje műsort vezette, ahová az akkoriban autóversenyző Palik Lászlót játékosnak hívták be. Az Exatlon Hungary műsorvezetője elmondta, beült a próbára, ahol felvette az unott „próbaarcát”, mire Marsi Anikó megszólította a műsorvezetői pulpitusról: Laci, nagyon unod? Erre elkezdődött közöttük egy adok-kapok, finom riposzt, amely az élő műsorban, sőt a reklámszünetekben is folytatódott.

Egyszer csak meguntam, és mondtam: kisasszony, csak szólok, kezdjünk óvatosak lenni, mert kegyedet egyszer még feleségül veszem, és akkor csőstül adok vissza mindent. Erre Ancsi automatikusan azt válaszolta: ne viccelj, neked van feleséged” – mesélte Palik, majd amikor Marsi megtudta, hogy a sportriporter már nem nős, elpirulva elszaladt. Pár napra rá Palik egy nagy rózsacsokor kíséretében randira hívta Marsit: a virág mellé csatolt névjegykártyám ez állt: „Telefonálni ér?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top