Sztárok

Nem szándékosan végzett magával a Prodigy frontembere?

Nyilvánosságra hozták a zenész halála után készült toxikológiai jelentést. Az orvos szakértő szerint ennek alapján nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy szándékosan végzett magával a zenész.

Március negyedikén akasztotta fel magát a Prodigy frontembere, Keith Flint. A 49 éves zenészre essexi villájában talált rá egy barátja, de egészen mostanáig várni kellett arra, hogy nyilvánosságra hozzák a boncolási jelentés minden részletét.

A szakértő a toxikológiai vizsgálat eredményére hivatkozva azt írta, nem lehet egyértelműen kimondani, hogy a sztár öngyilkos akart lenni, és szándékosan végzett magával. Vérében ugyanis magas volt az alkohol, a kokain és kodein – egy ópiáttartalmú gyógyszer – szintje.  Az orvos szerint pont ezért nem egyértelmű, hogy Flint  öngyilkosságot követett el, mert nem biztos, hogy beszámítható volt.

Flint a kilencvenes években volt a csúcson, a Prodigy sikert sikerre halmozott. Barátai szerint a mindig könnyed álarc mögött Flint egész életében mentális problémákkal és függőséggel küzdött.

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top