Sztárok

Endrei Judit csodálatosan fest, nincs szüksége plasztikára

Endrei Juditot nemrég plasztikázással gyanúsították meg. A Mokka stúdiójában a népszerű televíziós elárulta, mi igaz a pletykákból.

Endrei Juditnak mindig is hatalmas rajongótábora volt. Nem csak a tehetsége miatt, a külseje és kedvessége is sokat  nyomott a latban. Az egykori tévés még mindig szuper formában van, éppen ezért nemrég meggyanúsították, hogy biztosan plasztikáztatott, hiszen alig látszanak a ráncai. A műsorvezető erre csattanós választ adott a Mokkában

„Ez egyrészt genetika, de sok más összetevője is van. Sok időt töltök szabadban, biztosan ez is számít. Jó étrend-kiegészítőket szedek. Jófajta krémet használok. Teljesen mindegy, hogy kívül mit pakolsz magadra, ha belül nem igyekszel valamiféle rendet tartani. (…) Nekem is vannak gondjaim, kihívások, de próbálom megoldani” – mesélte a műsorban Endrei Judit, aki elárulta, hogy nem vette a szívére a plasztikáról szóló kommentet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top