Sztárok

Nagyon váratlan helyen tűnt fel Vajna Timi

Mutatjuk, hol találkozhat mostanában jártában-keltében Vajna Timivel! Nem, nem a Rózsadombon.

Nem újdonság, hogy Andy Vajna özvegye az elmúlt időszakban többet dolgozik, mint férje halála előtt. Timi számára egy időre biztos véget ért a magánrepülőgépes időszak, még akkor is, ha megörökölte Andy Vajna után a budapesti Nobu étterem egy részét.

A modell azonban még ennél is meglepőbb helyen bukkant fel tegnap. Fánkozója új üzletet nyitott egy fővárosi bevásárlóközpontban, Vajna Timi pedig a pult mögé pattant, és saját kezűleg szolgálta ki vendégeit. „Január óta most mosolyogtam először, mert annyi kedves emberrel találkoztam” – mondta Timi, aki annyira jól érezte magát, hogy állítólag többször is láthatjuk majd fánkot árulni. Vajna Timi nyilvános és hivatalos Instagram-oldaláról sajnos nem használhatunk fényképeket, de itt megtekinthető a nem mindennapi látvány.

Vajna Tímea fánkokkal | Fotó: SMAGPICTURES

Timiről legutóbb akkor írtunk, mikor az instáján árulta Andy Vajna bélyeggyűjteményét, valamint több tízmilliós olasz sportkocsiját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top