Sztárok

Ábel Anita már kislányának is bemutatta új szerelmét

Tízéves kislánya lelki egészségét tartotta szem előtt Ábel Anita, mikor úgy döntött, hogy elválik férjétől.

Ábel Anita és új párja, Roberto Favaro tegnap jelentették be kapcsolatukat ország-világ előtt egy szerelmes fotóval a férfi Instagramján. A poszt időzítése több szempontból érdekes. Egyrészt még csak egy hónapja járnak, másrészt pedig a fotó publikálásakor a műsorvezető éppen válásáról tartott előadást.

View this post on Instagram

❤️ @abel.anita #azéletszép

A post shared by Roberto Favaro (@ilragazzodistrada) on

„A házasságomban én hoztam meg ezt a döntést, de a másik félben is érlelődött már. Sok emberrel beszéltem előtte arról, hogy a saját boldogságomat feláldozzam-e a gyerekért, és jó-e az, hogy haragban, boldogtalanságban élek” – mesélt a váláshoz vezető döntésről Ábel Anita.

„Bevallom, abból kezdtem el érezni, hogy baj van, hogy mind a ketten elfelejtettük a házassági évfordulónkat. Egy hét múlva jutott eszembe, hogy Jézusom, most mi van, mi történik?” A válás elhatározása után pedig egyből kislányuk lelki egészsége került fókuszba – mondta Ábel Anita a NőComment beszélgetős műsor vendégeként.

Ábel Anita elmagyarázta a tízéves Lucának, hogy az apukájának is lesz még kapcsolata a jövőben. Ő és volt férje azt is elhatározták, hogy minden segítséget megadnak kislányuknak, hogy megértse az új helyzetet. A Bors információi szerint Ábel Anita már be is mutatta Lucának új szerelmét, Roberto Favarót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top