Sztárok

Kikapcsolták az áramot luxusfeleség Vivinél

Vasvári Viviék áram nélkül maradtak. A mai napig nem értik, miért.

Megdöbbentő dologról számolt be Vasvári Vivien, aki milliós ékszerkölteményben bulizott a Story Gálán az év elején: nemrég megjelent náluk az áramszolgáltató munkatársa, és tartozásra hivatkozva kikapcsolta az áramot.

„Először azt hittem, ez csak valami vicc. Nem akarok felvágni, de látszik rajtunk, hogy nem vagyunk csórók” – értetlenkedett luxusfeleség Vivien.

Vasvári Vivienék nem értették, hogy történhetett ez | Fotó: RTL Klub

A szakembert nem lehetett meggyőzni, azonnal kikapcsolta a szolgáltatást, Vivien pedig áram nélkül maradt otthon két kisgyerekkel. „Nem az volt a legnagyobb bajom, hogy nem tudok hajat mosni és szárítani, hanem hogy a gyerekeket hogyan fürdetem meg, vagy hogy Edwardnak hogyan adok vacsorát, hiszen ő még tápszert kap, ahhoz viszont forró víz kell. Az volt a szerencsénk, hogy a testvérem, Dani is ebben a lakóparkban lakik, így átszaladtam megmosdatni a gyerekeket. Este gyertyát kellett gyújtani, és bár nagyon szépen nézett ki, azért elég veszélyes” – mesélt az élményről a Blikknek Vivien.

Vivien és férje, Fecsó még aznap befizették a tartozást, amit máig nem értenek, hogy szedtek össze, másnap pedig visszakötötték az áramot. „Mivel a hűtő sem működött egész éjjel, leolvadt, jó sok mindent dobhatok ki belőle” – ecsetelte kálváriáját a luxusfeleség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top