Sztárok

Romantikus regényhez hasonlít Epres Panni és Benedek Tibor története

Első látásra belezúgtak egymásba, ám ezután sokáig nem is találkoztak...

Epres Panni és Benedek Tibor kapcsolata felhőtlen, de azért nem volt zökkenőmentes az indulás. Nagyon ritkán mesélnek a magánéletükről, ám most a Nők Lapjával kivételt tettek. A híres modell egy tornateremben látta meg későbbi férjét, de akkor még fogalma sem volt, kiről van szó. Hetekkel később találkoztak csak, majd a távolság miatt szakítottak, de végül mégis összeházasodtak. 

„Anyukámat kísértem el évfolyam-találkozóra, unatkoztam, bolyongani kezdtem az épületben. (…) Amikor beléptem a tornaterembe, és megláttam, zavaromban elkezdtem dobálni. Aztán beszélgettünk, elmondtam, hogy kosarazom, ő meg azt, hogy vízilabdázik. Így kezdődött… (…) Tibor Olaszországban vízilabdázott, én egy évig még itthon voltam, repkedtem hozzá, aztán meg onnan repkedtem a munkáimra” – mesélte a magazinnak Epres Panni, aki azt is elárulta, hogy a távolság miatt szakítottak, de később újra találkoztak, és utána már nem engedték el egymás kezét. 

Már láttam rajta, hogy nagyon komolyan gondolja. Már nem a világ felett lebegett, azt mondta, mindig érezte, hogy a mi kapcsolatunk még nincs lezárva. Csak korán volt…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top