Romantikus regényhez hasonlít Epres Panni és Benedek Tibor története

Takó-Bencze Vivien | 2019. Május 15.
Első látásra belezúgtak egymásba, ám ezután sokáig nem is találkoztak...

Epres Panni és Benedek Tibor kapcsolata felhőtlen, de azért nem volt zökkenőmentes az indulás. Nagyon ritkán mesélnek a magánéletükről, ám most a Nők Lapjával kivételt tettek. A híres modell egy tornateremben látta meg későbbi férjét, de akkor még fogalma sem volt, kiről van szó. Hetekkel később találkoztak csak, majd a távolság miatt szakítottak, de végül mégis összeházasodtak. 

„Anyukámat kísértem el évfolyam-találkozóra, unatkoztam, bolyongani kezdtem az épületben. (…) Amikor beléptem a tornaterembe, és megláttam, zavaromban elkezdtem dobálni. Aztán beszélgettünk, elmondtam, hogy kosarazom, ő meg azt, hogy vízilabdázik. Így kezdődött… (…) Tibor Olaszországban vízilabdázott, én egy évig még itthon voltam, repkedtem hozzá, aztán meg onnan repkedtem a munkáimra” – mesélte a magazinnak Epres Panni, aki azt is elárulta, hogy a távolság miatt szakítottak, de később újra találkoztak, és utána már nem engedték el egymás kezét. 

Már láttam rajta, hogy nagyon komolyan gondolja. Már nem a világ felett lebegett, azt mondta, mindig érezte, hogy a mi kapcsolatunk még nincs lezárva. Csak korán volt…

Exit mobile version