nlc.hu
Sztárok

Epres Panni férjéről, és gyermekeiről egyaránt beszélt

Benedek Tiborról özvegye, Epres Panni: „Mi vidáman beszélünk róla, emlegetjük a közös élményeinket, de nem szomorúan”

Idén júniusban lesz három éve, hogy meghalt a háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor.

Epres Pannival a Nők Lapja e heti nyomtatott száma közölt nagyinterjút, melyben férjéről, gyászról, boldog pillanatokról, a jövőről, például a két gyerekükről, akik közül a fiú, Benedek Mór szintén vízilabdázik, egyaránt beszélt. „Mi vidáman beszélünk róla, emlegetjük a közös élményeinket, de nem szomorúan” – mondta többek között Panni arra a kérdésre, hogy három év után lehet-e már boldog pillanatokról is faggatni. „A fájdalom el van raktározva, megvan a maga helye, ideje. Aki elveszített valakit, érti ezt, nem múlik az érzés, a hiányt csak megszokni lehet.”

Epres Panni

Epres Panni (Fotó: Birton Szabolcs)

Az édesanya arról is vallott, gyerekeik hogyan viselték apjuk elvesztését: „Olyan éles váltás volt ez a helyzet, hogy a tökéletes családi szeretetből egyszer csak elveszítik az egyik pillért, hogy szerintem az, hogy ezt a folyamatot végigélik, egyfajta szupererőt ad nekik.” Szó esik arról is, hogy az özvegynek a családja az első az életében.

„Korán kelek, csinálom az anyai feladatokat, reggeli, uzsonna, kirakom a gyerekeket az iskolánál, onnantól kezdve van egy férfi- és női feladatom”. A gyerekei szerinte örökölték apjuk elszántságát, a vízilabdázó fiának ráadásul „hasonló a karizmája, mint az apukájának”. Panni a lapban arról is beszámolt, hogy még mindig modellkedik, amit a közösségi médiának, az internetnek köszönhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top