Sztárok

Már ilyen nagyok Novodomszky Éva ritkán látott fiai

Soha nem látott felvételek Novodomszky Éváról és fiairól! A srácokat ritkán látni, most hobbijukról és az álommunkájukról mesélnek.

Novodomszky Éva tavaly jelentette be, hogy már külön élnek a férjével, de a gyerekeket együtt nevelik, és a jó viszony továbbra is megmaradt kettejük között. A műsorvezető egy ideje nem beszélt a magánéletéről, a gyerekeket is csak ritkán láthatjuk. Most a Családvarázzsal kivételt tettek, Cristiano és Marco is nyilatkozott

Mint kiderült, Novodomszky Éva fiatalabb fia, Marco imád focizni, édesapja is nagy sportrajongó, így ragadt rá. Amikor tehetik, kimennek Olaszországba szurkolni a kedvenc csapatuknak, itthon pedig a Fradi játékosa a kisebbik Sgori. A nagyobbik fiú, Cristiano zeneiskolába jár, és hegedül, emellett ő is sokat sportol – már azt is tudja, hogyha felnőtt lesz, éttermet vezetne, hiszen ezt látta az apjától, és nagyon tetszik neki. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top