Sztárok

Conor McGregor jótékonykodik: hajléktalanoknak építtet házakat

Az MMA-szupersztár nemrég jelentette be, hogy visszavonul. A rajongói nagyra értékelték, hogy az elesett embereken segít.

Conor McGregor hajléktalan családoknak építtet házakat Írországban – írja a LAD Bible. Az MMA-sztár a Facebookon osztotta meg rajongóival a hírt. „Ez az első ingatlanfejlesztésem, hamarosan elkészül a nyolc otthon” – írta.

Fotó: Kevin C. Cox/Getty Images/AFP

McGregor pár hete a Twitteren jelentette be, hogy visszavonul az MMA-ból. „Sziasztok srácok, csak egy gyors bejelentés. Úgy döntöttem, visszavonulok a sporttól, amit Mixed Martial Arts-ként ismertek. Minden korábbi kollégámnak sok sikert kívánok” – írta akkor.

McGregor rajongói nagyra értékelték azt, hogy a sportoló elesett embereken segít. „Fantasztikus. Ennél szebbet nem is tehet egy emberi lény egy másikért. Azok, akik utálják ConoR McGregort, vagy kételkednek benne, nem látják, mennyi mindent ért el harminc év alatt. Tisztelem, és nagyra tartom a törekvéseidet, Conor!” – írta egyikük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top