Sztárok

Rátámadtak Arnold Schwarzeneggerre Dél-Afrikában

Kaliforniai ex-kormányzója később a Twitteren, egyetlen mondatban semmisítette meg támadóját.

Nagyon úgy tűnik, hogy Arnold Schwarzenegger, Kalifornia korábbi kormányzója tényleg acélból van; még az sem tűnik fel neki, ha valaki teljes erőből hátba rúgja őt. Ez történt ugyanis a minap Dél-Afrikában, ahova a 71 éves ex-kormányzó az Arnold Classic Africa elnevezésű sporteseményt népszerűsíti.

Az esetről készült videón jól látszik, Schwarzenegger épp a rajongóival van elfoglalva, mikor dedikálás közben egy ismeretlen férfi, gyakorlatilag a semmiből érkezve, páros lábbal hátba rúgja a színészt. Bár a rúgást követően Schwarzenegger a földre került, a biztonságáért felelős emberek ártalmatlanítani tudták támadóját, aki mint kiderült, a színész egy fanatikus rajongója és a rúgást megelőzően már többször is elzavarták őt Schwarzenegger közeléből.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Block or charge?

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés,

A 71 éves egykori testépítő az eset után igyekezett mindenkit megnyugtatni, hogy remekül van. „Köszönöm a kedves szavakat, de aggodalomra semmi ok. Azt hittem, meglöktek a tömegből, ami gyakran előfordul. Akkor realizáltam, hogy megtámadtak, mikor megnéztem az esetről készült videót. Örülök, hogy ez az idióta nem szakította félbe a snapchatelésemet” – írta az ex-kormányzó a Twitteren.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top