Sztárok

Csisztu Zsuzsa: „A mi életünk sem zökkenőmentes”

Csisztu Zsuzsa 12 éve él boldog házasságban férjével, Norberttel. A magánélet titkairól mesélt a műsorvezető; a kezdetekről, mikor még nem voltak a gyerekeik.

Nemrég jött ki Csisztu Zsuzsa könyve, aki mostanában leginkább ezzel foglalkozik, bár még mindig szerepel egy-egy tévéműsorban. Most például a Fem3Café vendége volt, ahol arról beszélt, hogy a különböző munkái mellett hogyan boldogul a gyerekekkel, valamint a családi életéről is mesélt kicsit, és a férjével való kapcsolatáról is.

„A magánélet nem egy egyszemélyes játék. Ahhoz, hogy minden rendben menjen, kell egy kitűnő partner, egy nagyszerű férj. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy az életünk zökkenőmentes. Átéltünk nagy tragédiákat, ezeket fel kellett dolgozni. Ezek nagyon ott tudják hagyni a bélyegüket a hétköznapokon, de az a jó, ha van kibe kapaszkodni” – mesélte a műsorban Csisztu Zsuzsa, majd elárulta, hogy ha ketten vannak, sokkal jobban működnek. Nem késnek el sehonnan, és kevesebbet is veszekednek, persze azért ilyenkor is nagyon hiányzik nekik a gyerekekkel töltött idő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top