Sztárok

Vastag Csaba riporternek állt

Vastag Csaba nem tervezi feladni az énekesi karriert, de egyre többet dolgozik a kamera másik oldalán.

Az X-Faktor győztesét, Vastag Csabát korántsem szokatlan mikrofonnal a kezében látni, de az utóbbi időben mintha új karriert építgetne. Mint korábban megírtuk, Csaba a Golden Globe díjátadón interjúzott Nicole Kidmannel – és egy sor más Oscar-díjas hollywoodi sztárral –, és kezd egyre jobban belejönni új szerepébe.

Az énekes Návai Anikó Hello Hollywood című műsorához készít interjúkat. Návaival egy koncert után ismerkedtek meg. Csabát a műsorvezető hívta meg – először csak nézőként – a Golden Globe-ra, később pedig már mint újságíró faggathatta a sztárokat a vörös szőnyegen.

„Ők is ugyanolyanok, mint mi, közvetlenek, kedvesek, és eddig még semmilyen sztárallűrrel nem találkoztam. Persze, az tény, hogy ők sem szeretik a szokványos kérdéseket. Megértem, én is így vagyok ezzel. Így meglepő, de talán még soha fel nem tett kérdésekkel készülök az interjúkra” – árulta el a munka kulisszatitkait a Blikknek Vastag Csaba.

Az énekes szerint „felosztották” egymás közt Európát és Amerikát a Los Angelesben élő Návaival, így Csaba most a cannes-i filmfesztiválon vadászik a filmvilág óriásaira.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top