Sztárok

Akár te is együtt ebédelhetsz George Clooneyval

A Comói-tóhoz utazhat el a párjával az, aki mellé szegődik a szerencse. A vendéglátó pedig nem más lesz, mint a kétszeres Oscar-díjas színész, George Clooney és felesége.

Nincs más teendő, mint július közepéig adakozni George Clooney és felesége, Amal Clooney alapítványának, amely olyan személyek igazságáért küzd, akiket a különböző elnyomó rezsimek üldöznek, és akiknek hazájukban nincs esélyük tisztességes jogi eljáráshoz – derült ki az RTL Híradó riportjából.

Akár 10 dollárt (átszámítva csaknem 3 ezer forintot) is lehet utalni, és aztán csak várni kell, hogy a szerencse az adakozó pártján áll-e. Ugyanis a nyertest az adományozók közül választják ki. Persze minél nagyobb összeget fizet valaki, annál nagyobb az esélye arra, hogy a Clooney házaspárral ebédeljen, mert annál több szelvényt dobnak be a nevében a kalapba. A győztes nevét július 31-én hirdetik ki.

A nyertest a 18. századi, tóparti villájukban látják vendégül Clooney-ék, fizetik a repülőjegyet és a szállást is, sőt a találkozón fotózkodni is lehet majd. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top