Sztárok

Mihalik Enikő a fürdőruháknál csak a topless napozást szereti jobban

Mihalik Enikő lerántotta a leplet, hogy nyaralásai alatt miért szeret félmeztelenül napozni.

Amerika és Magyarország között ingázik Mihalik Enikő világhírű modell, aki egy cseppet sem bánja a kétlaki életet. Tervei között nem szerepel, hogy hazaköltözzön, de számos olyan elképzelése van a jövőre nézve, amit itthon szeretne megvalósítani. „Sokat járok haza, itt is szeretnék dolgozni, illetve egy új karriert elindítani. Kacsintgatok a média felé is, a műsorvezetés érdekel, illetve szeretnék majd egyszer egy saját ruhamárkát is elindítani itthonról. Tudom, hogy ez mennyi elfoglaltsággal járna itthon, de nekem nincs azzal problémám, hogy Magyarország és Amerika között ingázzak” – árulta el az RTL Klubon látható Édesítő szombati adásában a modell, aki már nagyon várja a nyarat.

mihalik eniko, topless, nyar

Fotó: RTL Klub

„Mindig is bikinirajongó voltam, sőt bevallom, bikini-függő vagyok. Egy hétnapos nyaralásra húszat biztosan viszek magammal. Aki követ a közösségi oldalaimon, az tudja, hogy én mindig toplessben nyomom nyáron. Sokszor leakasztom a fürdőruha alsót az üzletben, aztán úgy vagyok vele, hogy felső nem is kell, mehetünk” – mondta Mihalik Enikő.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top