Sztárok

Vérbeli futballőrült A mi kis falunk sármos papja

Schmied Zoltánról kevesen tudják, hogy rajong a futballért. Olyannyira, hogy egy-egy meccs kedvéért akár több száz kilométert is utazik, ha kedvenc csapata épp ott lép pályára.

Sűrű nyár elé néz Schmied Zoltán, az elkövetkezendő hónapokban is több darabban lesz látható. A mi kis falunk színésze nem bánja, hogy mozgalmas lesz ez az időszak is, hiszen imád utazni.

Sokat leszek a Balatonnál, mert a Sok hűhó semmiért című darabot Keszthelyen játszom majd. Szeretek utazni, sokat leszek Mátraszelén is, ahol édesanyámnak van egy panziója. A tengert sem szeretném kihagyni, szeretek csak úgy »dögleni a parton« minden évben” – árulta el az RTL Klubon vasárnap látható Kalandozóban Schmied Zoltán, aki nemcsak a pihenés kedvéért, de egyik legnagyobb szenvedélye miatt is szívesen utazik.

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Szeretek focimeccsekre járni, az egy igazi aktív pihenés számomra, szurkolok, és felfedezem a várost, ahol éppen vagyok. Liverpool szurkoló vagyok, így legutóbb Münchenben voltam a Bayernnel való mérkőzést megnézni, de szívesen utazom egy-egy meccs kedvéért, amikor csak tehetem” – mondta el a színész, aki elárulta, hogy a wellnessezést is örömmel iktatja be az életébe, hiszen imádja, ha masszázzsal, fürdőzéssel, meditálással kényeztetheti magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top