Sztárok

Koncert közben lett rosszul Korda György

A legendás énekes és neje többet koncertezik, mint feleannyi idős kollégái.

Megijesztette a rajongóit Korda György. Múlt hétvégén a Siófok Plázson rosszul lett a 81 éves énekes; már koncert közben fáradtnak és dekoncentráltnak tűnt – írja a Bors. Mint a bulvárlap megtudta, megviselte a hirtelen jött meleg a Budapest díszpolgára címmel is kitüntetett Kordát, aki ráadásul sátorszínpadon adott élő koncertet.

Mostanában igyekeznek minket hűteni a színpadon, ami bizony nekem nem a legjobb. Ettől rosszul érzem magam, mivel hirtelen megcsap a hideg, és ez igen kellemetlen. Ez meg tudja szédíteni az embert” – vallotta be az énekes, aki a koncertje közepén hirtelen eltűnt a színpadról.

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Elmondása szerint a fellépésein félóránként le kell pihennie, addig felesége, Balázs Klári énekel a színpadon. „Addig én iszom egy picit, ülök, pihenek. Mikor már jobban érzem magam, visszatérek a színpadra” – árulta el Korda György, akit évekig üldözött szerelmével egy dúsgazdag amerikai nő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top