nlc.hu
Sztárok
A szolgálólány meséje-bulit tartott Kylie Jenner, kiakadtak a rajongók

A szolgálólány meséje-bulit tartott Kylie Jenner, kiakadtak a rajongók

„Valaki magyarázza már el neki, miről szól a sorozat!”

Kylie Jenner izgalmas tematikus bulit adott legjobb barátnője, Anastasia Karanikolaou születésnapjára. Azt találta ki ugyanis, hogy a Hulu csatorna nagysikerű, A szolgálólány meséje sorozata világába kalauzolja az egybegyűlteket.

„Áldassék gyümölcse, hölgyeim. Helló, helló. Tudjátok, hogy A szolgálólány meséje a kedvenc sorozatom, úgyhogy üdv Gileadban” – üdvözölte Kylie a vendégeit. A résztvevő nők a sorozatból ismert vörös szolgálólányruhát és fehér főkötőt viseltek, miközben „áldassék vodkát” és „Az úr érlelje meg tequilát” szürcsöltek.

View this post on Instagram

Kylie and Sofia

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

És bár köztudott dolog, hogy Jenner rendszeresen tart ehhez hasonlóan elborult bulikat, azért most még a rajongói is úgy érezték, hogy ezúttal elvetette a sulykot, hiszen a sorozat épp egy olyan disztópiát mutat be, amelynek alapja a nemi erőszak és a női test tárgyiasítása.

Valaki magyarázza már el neki, miről szól a sorozat!” – írta egy kommentelő.

Ez bármikor nagyon érzéketlen dolog lenne, most viszont, amikor a nők jogait éppen meg akarják nyirbálni, különösen az” – írta egy másik.

Lehet, hogy nem is nézte a sorozatot? Vagy csak ennyire hülye?” – kérdezte egy harmadik.

(Delish)

Kiemelt kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top