Sztárok

Az Olsen-lány és Sarkozy, na meg a többi sztárpár: itt a méret a lényeg!

Az Olsen ikreknek ezen a héten volt a 33. születésnapjuk, és a képeket elnézve megint rácsodálkoztam a 155 centis Mary-Kate és a 190 centis Olivier Sárközy szerelmes képeire. Persze, nem ők az egyetlen alacsony nő–magas férfi páros a sztárvilágban.

Mary-Kate és Ashley Olsen a világ leghíresebb ikerpárja, akikről az elmúlt években már sokkal kevesebbet hallunk, mint mondjuk tíz évvel ezelőtt. Azóta leginkább Mary-Kate azért került a hírekbe, mert az egykori francia miniszterelnők, Nicolas Sarkozy féltestvérével, Olivier Sarkozyvel kezdett randizgatni még 2012 körül, és négy évvel ezelőtt a pár összeházasodott.

Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy (Fotó: Getty)

De nem a családi kapcsolat az, ami miatt érdekes a sztorijuk, hanem mert még most sem mindenki emésztette meg, hogy a korkülönbség – Sarkozy májusban volt ötven, Olsen pedig 33. születésnapját ünnepelte ezen a héten – és a magasságkülönbség ellenére tényleg összepasszolnak. 

Megnézem
Összes kép (3)

A 155 centis színésznő-divattervező és a 190 centis bankár azonban nem az egyetlen páros, akikre furcsán néznek minden alkalommal. Noha genetikailag kódolva vagyunk arra, hogy egy nő nála magasabb párt keres, ezt mondják a tudósok. Nekem, 155 (és fél) centivel sosem az volt a kérdés, hogy ki magasabb nálam, inkább csak az, hogy mennyivel magasabb, nehogy túl nagy legyen a különbség. Egy 2017-es tanulmány szerint azonban ezen kár volt aggódnom, és bár azt mondják, a szerelem nem centiken múlik, most az is kiderült: talán mégis. Azóta ugyanis más felmérés is azt bizonyította, hogy boldogabbak azok a házasságok, ahol a feleség sokkal alacsonyabb a férjénél. A korábban már említett kutatás 8000 résztvevőt kérdezett meg, és a válaszok értékeléséből azt a következtetést vonták le, hogy közvetlen összefüggés van a magasságkülönbség és a párkapcsolattal való elégedettség között. 

Vagyis, minél alacsonyabb nálad a feleséged, barátnőd, annál boldogabb házasságra számíthattok.

Ez a faktor mondjuk 18 év elteltével már nem számít, állítólag, de annyi baj legyen. DE visszatérve az eredeti témához: Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy első ránézésre talán furcsán mutatnak együtt, de nem ők az egyetlenek, és persze a sztárvilágból hozott példák is azt bizonyítják, hogy nem garancia a sikerre a magasságkülönbség, csakis a szerelem számít. 

Például Hayden Panettiere és Vlagyimir Klicsko kapcsolatát ugyanannyira nem tudták elfogadni az emberek, mint Mary-Kate Olsenét. Amikor a 153 centis színésznő és a 198 centis ukrán bokszoló megjelent a vörös szőnyegen, mindenki hosszú ideig fotózta őket. A kapcsolatuk tavaly ért véget, de azt mondják, nemcsak a kislányuk köti őket össze, de az együtt töltött kilenc évet sem cserélnék el semmiért. Haydene azóta továbblépett, mostani partnere, Brian Hickerson „csak” 180 centi magas, a színésznő még magas sarkúban sem ér a válláig. 

Megnézem
Összes kép (5)

Vannak még más sztárpárok is, akiknél a magasságkülönbségre sokszor rákérdeztek már…, de mit számít ez a szerelemben? A teljesség igénye nélkül még néhány alacsony nő–magas férfi páros. Neked ki ugrik be? 

Megnézem
Összes kép (6)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top