Sztárok
Szponzorált tartalom

Divat, időutazás, benzingőz (x)

Dögös öreglányok, csinos és nagyon fürge  idős hölgyek – a Hungaroring Classic elképesztő szín-, szag- és hangorgiának ígérkezik a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas és kilencvenes évek versenyautóival, amelyek visszarepítenek minket az időben. Nagyon téved, aki azt hiszi, ezeket a paripákat már csak múzeumokban érdemes nézegetni, mert igenis versenyképesek, s ezt július 12–14-e között meg is mutatják a mogyoródi Formula–1-es pálya aszfaltcsíkján.

A Hungaroring Classic két éve mutatkozott be hazánkban, s már elsőre hatalmas sikert aratott –  25 ezer ember volt kíváncsi a hangulatra, a versenyekre, a programokra, s a paletta az idén tovább színesedik, hiszen még több versenyautó, még több kiegészítő program várja a család összes tagját a depóban és a nézőtéren egyaránt.

A korhű öltözet, ha nem is kötelező, de erősen ajánlott, hiszen értékes díjakat hozhat magával – arról nem beszélve, hogy a hölgyek számára is vonzóvá teszi a programot, hiszen kevés olyan esemény van manapság, amelyben a divat szempontjából is meg lehet idézni a múltat. A kalapverseny győztese pedig értékes nyereménnyel gazdagodik.

Szintén érdekelheti a hölgyeket, hogy Sütő Enikő divatbemutatót szervez a paddockban, az pedig, hogy a Playboy delegálja a gridgirlöket, a férfiak pulzusát emelheti meg.

Válogatott zenék szólnak majd a negyvenestől a hatvanas évekig, természetesen a gyerekek sem maradnak programok nélkül, a gasztronómiai élményről pedig a foodtruckok gondoskodnak.

 A Magyar Autóklub közreműködésével a szervezők szépségversenyt hirdetnek az oldtimerek számára, szóval érdemes kicsinosítani minden „öreglányt”.

A versenyről, a kiállítókról és a jegyértékesítésről bővebb információk: www.hungaroringclassic.com

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top