Sztárok

Freddie: „Nem fedezték fel időben a betegségemet”

Boldog lenne, ha azt mondhatná, hogy időben fedezték fel a betegségét, de ez nem így történt. Freddie május elején a koncertjein még nehezen tartotta magát, azóta napról napra erősödik.

Két és fél hónap kényszerpihenőt kellett tartania tavasszal Freddie-nek, aki tegnapelőtt állt úgy színpadra, hogy már a saját mércéje szerint is jól tudott teljesíteni, és alig voltak fájdalmai. 

„Nem én vagyok az egyetlen, aki gerincsérvvel küszködik vagy küszködött, most már jobban vagyok, még nem érzem a jobb lábamat teljes mértékben, de hála Istennek, itt vagyunk, és örülünk ennek is.”

Ahogy a Balatoni Nyárban mesélte ma reggel, boldog lenne, ha időben fedezték volna fel a betegségét, de mivel fel sem merült benne, hogy sérve lehet, ezért tavaszig nem is foglalkozott ezzel. Mivel egyik napról a másikra történt, hogy nem tudott lábra állni az énekes, ezért Freddie új albuma is csak késve készül. 

 

Freddie a Balatoni Nyár reggeli adásában mesélt a gerincsérvéről

Az énekes a betegsége miatti kényszerpihenő után utazott Izraelbe az Eurovíziós Dalfesztiválra, ahol a fájdalmai ellenére élvezte a munkát. Freddie úgy fogalmazott, hogy most már sokkal nagyobb rutinnal tudta venni az akadályokat, nem úgy, mint 2018-ban, amikor teljesen kezdőként kellett műsorvezetői szerepben is bizonyítania. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top