Sztárok

MC Hawer meztelen felsőteste kiakasztotta a rajongókat

MC Hawer a közösségi médiában éli az életét, így nem meglepő, hogy olaszországi vakációjáról is rengeteget posztol. Nem is akármilyen képeket...

MC Hawer nemrég eljegyezte fiatal barátnőjét, akivel meglepően gyorsan történt minden. Fanni rajongóból lett a zenész barátnője, és bár sokan nem hittek a kapcsolatukban, egyelőre úgy néz ki, minden a legnagyobb rendben. MC Hawer és párja éppen Olaszországban nyaralnak, ahonnan számtalan közös képet posztolnak – természetesen a fürdőruhás fotók is előkerültek, az egyik valami egészen elképesztő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kibicajoztunk a nyílt tengerre 😍 Csecsem kincsüng vazze 😂

MC Hawer (@mchawer) által megosztott bejegyzés,

Sokkoló ez a beállítás, vagyis a zenész felsőteste, nem is igazán tudjuk, mi történhetett a kép készítésekor. Nem csak nekünk tűnt fel, a rajongók is kérdezgették, hogy mi ilyen furcsa ezen a fotón, hiszen nagyon nehéz eldönteni. Az egyik kommentelő rákérdezett, hogy implantátumot ültetett-e be, de MC Hawer egyértelmű választ adott. 

Dehogy! Gyári cickók!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top