Sztárok

45 évesen leérettségizett az egykori sztárfocista, Dombi Tibor

Dombi Tibor egykori válogatott focista elhatározta és megcsinálta: 45 évesen megszerezte az érettségit!

Dombi Tibor többszörös magyar válogatott focista, hétszeres magyar bajnok, ötszörös magyar kupagyőztes, ötszörös magyar szuperkupa-győztes és egyszeres magyar ligakupagyőztes, de sosem titkolta, hogy a sok edzés a tanulásból vett el. A sportoló nem tagadta, hogy nem szerezte meg az érettségit annak idején, viszont nagyon becsülendő, hogy 45 évesen mégis úgy döntött, belevág, és most már hivatalosan is „érett”.

Dombi Tibor 45 évesen szerzett érettségit. Fotó: dvsc.hu

„Olyan lett az eredményem, mint a rádió kívánságműsora, kettőtől ötig” – viccelődött a szóbeli vizsgák után Dombi Tibor, aki elárulta, hogy matematikából biztosan kettes lesz, de van olyan tantárgy is, amiből ötöst remél. A 45 éves korábbi labdarúgó közel harminc éve szerezte meg egy debreceni szakmunkásképzőben a hentesszakmát, most pedig azért kellett letennie az érettségi vizsgát, hogy megkaphassa az UEFA A licences edzői képesítést – írja az nso.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top