Sztárok

Borbás Marcsi: „Az egész életem egy nagy fogyókúra”

Máig a kíváncsiság hajtja Borbás Marcsit, aki a munkájában a legjobban azt szereti, hogy új embereket és történeteket ismerhet meg.

Bár őt a Gasztroangyal című műsora óta gasztronagyasszonynak tartják, Borbás Marcsi szerint ő egyszerű tévés, akit lekötnek az emberi sorsok, és kíváncsi azok történeteire, akikkel találkozik. Így volt ez minden munkája során, az pedig számára egyértelmű, hogy nem kell mindenhez ragaszkodni, nem fél a kudarcoktól sem. 

„Szerintem teljesen normális így, ostobaság lenne mindig mindent végigcsinálni, amibe belekezdünk, ha közben kiderül, hogy fölösleges vagy rossz gondolat volt, vagy mégsem nekem való út. Ha közben rájössz, akkor minek vinnéd tovább? Nem feltétlenül számít ez kudarcélménynek, de ha mégis az, nem baj, mert a nélkül nem fog tudni fejlődni a jellem.”

Közben persze folyton tele van új ötletekkel, most például Borbács Marcsi néhány kolléganőjével valami izgalmas dolgot tervez. Ez annak kapcsán került szóba, hogy a tévés elismerte, brutálisan nehéz ebben a szakmában nőként érvényesülnie, de saját stratégiája, hogy úgy tesz, mintha nem venné észre a kirekesztést. Az érdeklődése és a lendülete viszi tovább, ami saját bevallása szerint néha bizony fárasztja a családját. És a mai napig imádja a munkáját, még az evést sem unta meg. 

„Nagyon szeretek enni, de nem vagyok egy nagy evő. Az egész életem egy nagy fogyókúra volt, és 45 fölött egy nő, ha nem eszik semmit, akkor is tud hízni. Eszem finomakat, csak átalakult az otthoni főzésem: zömében halat és zöldséget készítek, ezekből már nagyon ki vagyok művelve. A kóstolás sokkal jobban érdekel, mert kíváncsi vagyok az ízekre. A főzésben a tudomány ott kezdődik, amikor néhány egyszerű alapanyagból tökéleteset tudsz csinálni.”

Több mint negyed évszázada televíziózik, a sok éve futó és többszörösen díjazott műsora folytatásáról is mesélt a BEST magazinban megjelent interjúban Borbás Marcsi. 

A BEST magazinnak adott interjút Borbás Marcsi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top