Sztárok

Stohl András hosszú idő óta először posztolt 19 évvel fiatalabb párjáról

Stohl András ezúttal nem teregeti ki a magánéletét, nagyon ritkán posztol Éváról – most mégis megosztott egy közös képet.

Pár hónapja azzal viccelte meg a rajongókat Till Attila, hogy Stohl András eljegyzéséről posztolt. Vagyis, mint utólag kiderült, nem eljegyzési parti volt, csak kíváncsiak voltak, hogyan reagál a média. Természetesen mindenki kapott az alkalmon, lejött a cikk majdnem minden portálon, és a rajongók is azt hitték, megtörtént a dolog. Csak pár órával később derült ki, hogy az egész egy átverés volt. Ettől függetlenül nagyon jól megvan Stohl András és 19 évvel fiatalabb párja, Éva, most éppen a közös nyaralásról posztoltak, ami óriási meglepetés, hiszen csak ritkán láthatunk közös fotót. 

„TengerSzerelem” – írta a képhez a színész-műsorvezető, aki egyúttal azt is elárulta, hogy ketten mentek nyaralni, gyerekek nélkül, az irányt pedig Horvátország felé vették. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top