nlc.hu
Sztárok
Tovább késik Cserháti Zsuzsa síremléke

Tovább késik Cserháti Zsuzsa síremléke

Hiába ígérgetik hónapok óta, tovább csúszik Cserháti Zsuzsa síremlékének átadása.

Több mint másfél évtizede húzódik Cserháti Zsuzsa síremlékének ügye. Az énekesnő 2003-ban hunyt el, végső nyughelyét a Farkasréti temetőben pedig azóta is egy apró fejfa jelzi. Cserháti fiának tizenhat éve nincs pénze sírkövet csináltatni édesanyja sírjára.

Egy névtelenséget kérő felajánló azonban nemrég felkereste a családot, és milliós összeget áldozna a sír rendbetételére. A tervek megszülettek, és állítólag a munka is megkezdődött hónapokkal ezelőtt, az eredmény azonban még várat magára.

Cserháti Zsuzsa

„A készülő sírkőre kiválasztottunk Zsuzsáról egy csodálatos fotót, amin könyökölve mosolyog. Erről készül a majdnem életnagyságú, hatvanszor nyolcvan centiméteres fotógrafika, alatta az aláírásával. Ám hiába szereztem meg a fényképet, csak diáról készülhet el a különleges technikájú alkotás, amelyre várni kell. Reméljük, a halála évfordulójára, azaz egy hónap múlva már készen lesz” – nyilatkozta a Blikknek Cserháti Zsuzsa egykori jó barátja, Krasznai László.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top