Sztárok

9 év jegyesség után férjhez megy Szűcs Judith

Most jött el az ideje a házasságnak Szűcs Judith szerint.

A 66 éves énekesnő elhatározta: idén pontot tesz hosszú jegyességének végére, és hozzámegy lett üzletember kedveséhez, akivel otthon oroszul beszélnek. Ha sor kerül rá, ez lesz a díva második házassága. Első férjével tíz évig voltak együtt, 1995-ben váltak el.

Szűcs Judith

Szűcs Judith már hat éve is kitűzte az esküvő dátumát, de akkor valamiért meghiúsult a frigy, ez azonban nem tartja vissza attól, hogy újra belevágjon. „Idén szeretnénk az esküvőt, pontos időpont még nincs. Számomra nem fontos a papír, eddig is boldog voltam nélküle. A fehér ruhára viszont nagyon vágyom, ebből a szempontból tradicionális vagyok. Visszafogott eseményt szeretnék, a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem tervezek titkos esküvőt” – mesélt terveiről.

Szűcs Judith párja nyolc évvel fiatalabb az énekesnőnél, de őt ez egyáltalán nem zavarja. „Nehéz elmagyarázni ezt a pezsgést, de ez egy olyan kapcsolat, amiből nincs másik a világon” – mondta Szűcs Judith a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top