Sztárok

Ganxsta Zolee apja beperli a BKV-t

Milliós fájdalomdíjat követel brutális balesete után Zana József, aki egy hirtelen megálló mozgólépcsőről zuhant le.

Ganxsta Zolee édesapja, Zana József csúnya balesetet szenvedett egy héttel ezelőtt, mikor egy mozgólépcső váratlanul megállt alatta. Zana több lépcsőfoknyit gurult lefelé, összezúzta csuklóját, hátát és mellkasát, a fejéből pedig ömlött a vér. Azonnal mentőt hívtak hozzá, és a Honvédkórházba szállították kivizsgálásra.

„Összevissza zúztam magam, esküszöm, halálközeli élményem volt” – mesélte Zana József.

zana jozsef, baleset

Zana Józsefet megviselte a baleset | Fotó: SMAG

A nyolcvanéves művészt nagyon megviselte a baleset, ezért ügyvédet fogadott, és egymillió forintos fájdalomdíjat követel a BKV-tól, írja a Blikk. „Számomra érdekes, hogy mielőtt elvittek, odarohant hozzám az állomásvezető, próbált segíteni, és elnézést is kért. Közben többször elmondta: amióta átadták a mozgólépcsőt, attól féltek, hogy valakivel hasonló baleset történik. A Honvédkórházban órákon át vizsgáltak, félő volt, hogy a koponyám is megsérült, ezért CT-t és több röntgent is csináltak. A csodával határos módon zúzódásokkal megúsztam, de még mindig komoly fájdalmaim vannak. Nemrégiben a gerincemmel is gond volt, ami most az esés miatt sajnos kiújult” – mondta a férfi, aki otthon lábadozik tovább.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top