Sztárok

Letarolta a VOLT-ot Korda György és Balázs Klári

A házaspárt meghatotta a fogadtatás, amivel a rajongók várták őket a soproni nézőtéren.

Nulladik napos koncertet adott a VOLT Fesztiválon Korda György és Balázs Klári, akik most először léptek fel a Lővér kempingben. A házaspár ennek megfelelően meglehetős lámpalázzal várta a nagy napot. „Úgy tudtuk, hogy itt rockzenét szerető közönség fordul meg, megmondom őszintén, egy picit féltünk attól, hogy mit szólnak majd a mi dalainkhoz” – mondta Balázs Klári. Ám minden félelem alaptalannak bizonyult: a koncert fergetegesen sikerült.

Kordáék egy korábbi fellépésen | Fotó: MTI

A Bors beszámolója szerint a buli akkor érte el a csúcspontot, mikor György és Klára „egy lágy, erotikus táncot lejtettek egymás karjaiban”. A hatás nem maradt el. Az asszony elmondta, sehol sem részesültek még ilyen fogadtatásban, pedig a Sziget fesztivált is megjárták már tucatnyi alkalommal.

Kordáékat háromszor tapsolták vissza, a koncert pedig bőven éjfél után ért véget. Gyuri bácsi a végén meghatottan búcsúzott a soproni közönségtől: „Legyen az életetek olyan szép, mint ez a mai nap. Hosszú, sikeres és boldog! És szeressetek továbbra is minket úgy, ahogy mi szeretünk benneteket!” – mondta az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top