Sztárok

Kéjbarlang működött Lagzi Lajcsi lakóparkjában?

A volt közös képviselő hajmeresztő teóriát adott elő a megpiszkált mérőórákról.

Nem várt fordulatot vett Lagzi Lajcsi áramlopási ügyének tegnapi tárgyalása. Mint ismeretes, a trombitás azért áll bíróság előtt, mert a rendőrség szerint éveken keresztül szabálytalanul vezette a közműveket ingatlanjain, amivel többmilliós kárt okozott a szolgáltatóknak.

Az egyik kérdéses ingatlan a tatai Boglárka lakópark, mely Lajcsi feleségéről kapta a nevét. Az ügyben tegnap meghallgatott harmadrendű vádlott, a harminclakásos társasház egykori közös képviselője arra utalt, hogy az egyik lakás „kéjbarlangként” működhetett.

darido, lagzi lajcsi

Lajcsit is meglepte a vallomás | Fotó: SMAG

„A plafonon tükör volt, vörös függönyök és drapéria mindenütt, hangulatvilágítás, jakuzzi a fürdőszobában. Szexuális se­gédesz­közök, óvszerek minden fiókban” – festette le a képet Cs. Csaba.

Állítása szerint ebben a lakásban rengetegen megfordultak, és előfordulhat, hogy az egyik alkalmi vendég buherálta meg a közüzemi mérőórákat, írja a Bors, de a lap arról már nem számolt be, hogy a bíróság komolyan vette-e a férfi védekezését. Lagzi Lajcsi mindenesetre állítja: nem tudott róla, hogy ilyen lakás üzemel a társasházban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top