Sztárok

Ezért beszélget magával gyakran Sári Évi

A színész-énekesnő jelenleg 11 darabban játszik párhuzamosan. Most elárulta, hogyan tud ennyi darabra felkészülni, és milyen sajátos módszere van a szövegtanulásra.

Igazán aktív életet él Sári Évi, akinek határidőnaplójában egymást érik az elfoglaltságok. A színésznő – akinek gyerekkori álma teljesült be – a sok munka mellett is igyekszik időt szakítani a sportolásra.

Rendszeresen sportolok, nekem ez nagyon fontos. Általában több mozgásformát váltogatok, de a futás szinte mindig fix. Szeretek a természetben futni, feltölt, kikapcsol” – mondta az RTL Klubon látható Édesítőben Sári Évi, aki nyáron is leginkább a munkájának él, hiszen számos darabban lép színpadra a nyár folyamán is. Nem könnyű a felkészülés, a szövegtanulás, erre a színésznőnek sajátos módszere van.

Vicces, amikor gyorsan kell megtanulni egy darabot és kevés a próbalehetőség. Az Apáca Show-ra úgy készültem fel, hogy otthon lejártam az egész darabot. Felosztottam a lakást a színpadi jelenethelyekre és minden jelenetet lepróbáltam otthon. A szövegtanuláshoz felvettem az egész darabot a telefonomra, kihagyva a saját mondataimat. Ahol a darabban nekem kell megszólalnom ott csönd volt a felvételen, így a párbeszédet is gyorsan meg tudtam tanulni ezzel a módszerrel. Ha az ember egyedül tanul szöveget nincs más lehetőség csak ez, egyedül jól elbeszélgettem magammal” – mondta nevetve a szingli színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top