Sztárok

Elkapták a sofőrt, aki letarolta Sváby András autóját

Napokig nem találták az elkövetőt.

A rendőrség közlése szerint eljárás alá vontak egy embert Sváby András autóbalesete ügyében. A férfit szabálysértési eljárás keretei között hallgatták meg – írja a Blikk.

Sváby András és kutyája (Fotó: Sváby András Facebook)

Arról a sofőrről lehet szó, aki kedden reggel nekihajtott Sváby autójának, mikor a tévés a bölcsőde előtt megállt, hogy kisegítse kisfiát a hátsó ülésről. A baleset okozója olyan erővel hajtott neki a nagyjából 45 fokos szögben kihajtott ajtó szélének, hogy azt rágyűrte az első ajtóra. „Hogy lehet valaki ennyire gusztustalan, hiszen bármi történhetett volna? Meg sem győződött arról, hogy mit tett, egyszerűen otthagyott minket. (…) Nem vagyok agresszív típus, de az, hogy ezzel a gyerekemet is veszélyeztette, annyira feldühített, hogy megpróbáltam utánarohanni. Ha elérem, biztos kiszedem a kocsiból” – háborgott a baleset után Sváby.

A tévés később megadta az autó típusát és rendszámát is a hatóságoknak. Mint kiderült, a kérdéses autót egy hónapja kivonták a forgalomból. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top