Sztárok

Csősz Boglárka bezárta az egyik cégét

Csősz Boglárka nincs elkeseredve, ez egy szükséges és megfontolt lépés volt, neki pedig komoly tervei vannak a jövőre nézve.

Felszámolta Csősz Boglárka a vállalkozását, mint mondja, 24 emberét is el kellett bocsátania, de a luxusfeleségnek új tervei vannak – írja a Bors. „Próbáltuk menteni az üzletet, de anyagilag tarthatatlanná vált. Folyamatosan folyt ki a pénz a zsebemből, komolyan meg kellett gondolni, mire költünk… Fájó szívvel, de több mint két tucat kollégámnak kellett felmondanom, sajnos az ő megélhetésük is veszélybe került” – mondta Csősz Boglárka, aki nekünk elmondta, hogy a lépése megfontolt volt és csak a török gazdasági helyzetre reagált. Új terveiről is beszélt.

csosz boglalrka

Fotó: Csősz Boglárka/ smagpix

„Szeptembertől azon fogunk dolgozni, hogy minél több török sorozatot hozzunk be. Elképesztően népszerűek, nagyon pontosan lövik be a nézői igényeket, és szerencsére a gyártásuk zökkenőmentes a válság ellenére. Izgalmas feladat lesz a magyar piacot segíteni, de ennél is tovább mentünk a munkatársaimmal: szeretnék egy-egy török formátumot megvásárolni és a magyar verzióját leforgatni” – mondta Csősz Bogi.

(Nyitókép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top