Sztárok

„Csak kicsalogattuk” – Megszületett Ráskó Eszter babája

Ráskó Eszter humorista Facebookján közölte az örömteli hírt.

Nem tudni, könnyű szülés volt-e, mindenesetre a címben idézett szöveggel mutatta meg Ráskó Eszter most született gyermekét a világnak, hirtelen nem is tudjuk, honnan embedeljük, hiszen minden csatornáján (mármint internetes csatornáján) publikálta. Maradjunk a hivatalos Facebook-oldalnál, tessék:

 

Ráskó Eszter humorista, a nagyon kevés női stand-up előadók egyike (munkahelyén, a Dumaszínházban ő az egyetlen lány), előszeretettel poénkodik saját hedonizmusán, szerencsétlenkedésén, és nem tabu az sem, hogy 190 centis és (az ő szóhasználatával) kövér. Azt hitte, sokáig kell majd próbálkoznia, hogy teherbe essen, ehhez képest elsőre összejött, a nagy megszeppenésből pedig egy népszerű és, mint kiderült, közösségteremtő Youtube-videósorozat lett Matrjoska néven. Itt csak a terhességről volt szó hétről hétre, kendőzetlenül és cukiskodó kismamaklisék nélkül, részben azért, hogy a színpadon ne mindig ez legyen a téma, de főleg azért, mert volt sztori bőven a testi tünetektől a harántfekvésen át (ez megoldódott) a próbafájásokig. Itt az utolsó epizód.

Eszter még márciusban adott magához képest meglepően komoly interjút az nlc.-nek, amiben például ilyeneket mondott:

Kismamának lenni olyan, mintha egy nagyon durva program futna a háttérben folyamatosan, ami pörgeti a processzort. Kívülről csak az látszik, hogy nem vagy önmagad, de senki nem tudja, hogy miket élsz át, hogy milyen hülye érzéseid vannak. Ezekről nem szoktunk beszélni.

Az is kiderült, hogy nem szeretné mutogatni a gyereket és a stand-upos sztorik sem körülötte forognak majd. Azért mi reméljük, hogy egy kicsit mégis, ja, és gratulálunk!

Ráskó Eszter

Fotó: Neményi Márton

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top